Termeni si conditii

Reguli de Confidentialitate

Pentru  utilizarea acestui site (www.hotelscapino.ro) este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea  in continuarea a acestui site si utilizarea modului de rezervari, presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Siteul web www.hotelscapino.ro este proprietatea SC Scapino Junior SRL si este un site comercial destinat prezentarii produselor si serviciilor prestate si/sau comercializate de SC Scapino Junior SRL

Definitii:
Utilizator – persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.)

Raspundere limitata:
Toate datele introduse de utilizatori la trimiterea unui email sau la plasarea unei comenzi/ rezervari prin intermediul siteului www.hotelscapino.ro sunt responsabilitatea acestora, SC Scapino Junior SRL neasumindu-si nici o vina pentru eventualele erori ce survin din prelucrarea acestor date.

Materialele, ofertele si serviciile site-ului trebuiesc tratate „asa cum sunt” fara nici o garantie de orice fel, acestea putand sa ajunga la un moment dat sa nu mai fie de actualitate, iar societatea se disculpa de orice daune, raspunderi sau cheltuieli suplimentare provenite din natura continutului acestui website.

Link-urile catre alte site-uri si prezente pe www.hotelscapino.ro nu sunt proprietatea noastra si de aceea nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea sau continutul lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Crearea unui link intre acest website si un altul, nu este permisa fara acordul scris al SC Scapino Junior SRL

Confidentialitate:
SC Scapino Junior SRL garanteaza confidentialitatea acestor date, angajandu-se sa nu publice, divulge, vanda aceste informatii fara acordul proprietarului.

SC Scapino Junior SRL poate colecta, stoca si folosi informatii despre utilizator, pe care acesta le-a oferit vizitand siteul www.hotelscapino.ro (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract, etc.).

Aceste informatii pot include, fara a se limita la, nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele si serviciile SC Scapino Junior SRL.

Informatiile despre utilizator pot fi folosite de SC Scapino Junior SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC Scapino Junior SRL, cum ar fi: intocmirea unor contracte, procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, oferirea de produse si/sau servicii catre utilizator, facturare (in cazul in care utilizatorul nu beneficiaza de servicii preplatite), solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Utilizator, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor SC Scapino Junior SRL si ale distribuitorilor sai, contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email si fax) in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC Scapino Junior SRL, etc.

Nu vor fi considerate confidentiale sau exclusive urmatoarele: comentarii sau materiale trimise noua prin website, inclusiv raspunsuri la chestionare, intrebari, comentarii, cereri de informatii si sugestii. Acestea vor putea fi reproduse, utilizate, prezentate, expuse, transformate si distribuite de catre noi fara restrictii.

Utilizatorii sunt raspunzatori pentru propriile activitati frauduloase sau ilegale pe acest website si li se interzice folosirea acestuia pentru a obtine date personale ale altor utilizatori. Ne rezervam dreptul de a instiinta  institutiile corespunzatoare cu privire la activitatile infractionale.

Valabilitate:
Valabilitatea prezentului document este nedeterminata. SC Scapino Junior SRL are dreptul de a schimba continutul prezentului document, fara a anunta in prealabil acest fapt, clientii fiind rugati sa il consulte periodic. Politica de confidentialitate SC Scapino Junior SRL este in conformitate cu prevederile legilor in vigoare.

Utilizatorii sunt raspunzatori pentru propriile activitati frauduloase sau ilegale pe acest website si li se interzice folosirea acestuia pentru a obtine date personale ale altor utilizatori. Ne rezervam dreptul de a instiinta  institutiile corespunzatoare cu privire la activitatile infractionale.

Drepturi de autor:
Toate imaginile de pe site-ul www.hotelscapino.ro sunt proprietatea SC Scapino Junior SRLiar copierea, reproducerea sau folosirea acestor imagini in alt scop decat pur informativ nu este permisa decat cu informarea si acordul expres si prealabil al SC Scapino Junior SRL.