Welcome

Hotelul Scapino situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 100m de malul Marii Negre si 50m de Lacul Siutghiol,  este ultima investitie de gen a anului 2013.

Conceput si realizat intr-o nota moderna, in pas cu noile cerinte in materie, la un standard de 4 stele, Hotelul Scapino este o aparitie unica pe Litoralul Romanesc.
Designul si confortul creat de imbinarea culorilor ii acorda hotelului o nota de eleganta aparte iar atmosfera este una dintre cele mai cochete. O atentie deosebita s-a acordat in alegerea amenajarilor interioare, de cea mai buna calitate, astfel incat Hotel Scapino sa intre cu succes in randul hotelurilor “Boutique Hotel“ iar oaspetii nostrii sa se simta cat mai confortabil.

Hotelul dispune de 33 de camere( 23 camere duble, 1 camera single, 6 twin si 3 apartamente) , toate cu balcon orientat fie catre mare de unde se poate admira un superb rasarit de soare, fie catre lac de unde poti admira un apus de soare mirific.
Sala de conferinta situata la etajul 5 al hotelului cu o capacitate de 50 de locuri, are o priveliste unica si este locul ideal unde se pot organiza intalniri de afaceri dar si petreceri private.

Si nu in ultimul rand, Hotelul Scapino dispune de  un restaurant cu specific mediteraneean si o experienta in domeniu de peste 20 de ani.

Hotelul Scapino din Mamaia este o destinatie ideala  pentru oamenii de afaceri, pentru cei care isi doresc o vacanta la mare impreuna cu prietenii dar si pentru cuplurile de orice varsta, familii cu copii.

In imediata apropiere a hotelului se afla atractiile de top ale statiunii, Telegondola, magazine, restaurante cu specific, cluburi si organizarea anuala a festivalului de moda de Mamaia.

“ Traditia este garantia calitatii noastre.  Trebuie doar sa te convingi…“